Saveti za praktično pakovanje
Prilikom svakog pakovanja čini nam se da ćemo poneti ceo ormar jer “šta ako nam zatreba”. Međutim, donosimo vam rešenje za sve probleme koji dolaze dok se spremate za put. Sigurni smo da više želite da se posvetite mestima koja ćete videti, nego da provodite vreme ispred ormara. Nakon čitanja ovog teksta bićete spremni za svoje prvo pakovanje bez stresa! :)

Napravite spisak stvari

Svako je barem jednom čuo izreku “planiranje je pola posla”, pa čak i ukoliko se radi o planiranju pakovanja. Međutim, većina misli da to i nije tako dobra ideja i da je gubljenje vremena. Predlažemo vam da ipak ovoga puta isprobate ovu ideju. Zapisujte i krenite od najosnovnih stvari, jer će vam kasnije biti lakše da samo spakujete stvari sa spiska, a i bićete sigurni da ništa niste zaboravili. 

Naučite trikove za efikasno pakovanje

Vrlo je važno da pametno iskoristite prostor u koferu. To znači da možete da probate da urolate majice jednu pored druge, čarape možete da spakujete u obuću koju nosite kao dodatnu, a ako nosite dodatnu torbicu ili ranac, obavezno je iskoristite da i u nju spakujte stvari. Takođe, kako dolaze jesenji dani, putovanja ne možemo planirati bez neke jakne ili kabanice. Idealno rešenje za vas je da jaknu stavite u kesu i iz nje vakumom istisnete vazduh kako bi ona zauzela što manje mesta. Oduševićete se rezultatom na kraju pakovanja! :) 

Saveti za pakovanje kozmetike 

Kako su obično sva pakovanja kozmetike velika, a na putovanju nam ne treba šampon od 300ml, preparate iz originalnih pakovanja možete prebaciti u plastična, koje se mogu pronaći u svim drogerijama. Nova pakovanja biće savršena mera za put, pa vam tako kozmetika neće uzimati previše prostora. 

Pregledajte još jednom spisak sa početka

Vreme je za vaš savršen put! Zato još jednom revidirajte stvari sa spiska, kako biste bili sigurni da je sve tu. Nakon toga vam ostaje samo da uživate u destinaciji na koju ste se uputili i budete zadovoljni što je ovaj put pakovanje prošlo bez stresa, baš kao što smo vam obećali na početku ovog teksta. :) 

Bilo da ste se uputili na dalek put ili pak produženi vikend u obližnjem mestu, vaš nezaobilazni saputnik su Prima štapići! Isprobajte nove Prima Grissine, koje dolaze u čak 3 savršena ukusa. Čekamo vaše utiske! :)