1 Prima Grissini - za život sa ukusom
Prima Grissini - za život sa ukusom
Da li ste i vi od onih koji svakog ponedeljka obećavate sebi da „od danas“ vodite računa o tome šta i kada jedete? Međutim, ti planovi uvek izmaknu kontroli, jer kako ništa ne grickati između dva obroka?! Prima Grissini biće vaš novi partner u ovim odlukama. 

Ljubitelji zdravih grickalica, pripremite se!

Hranljivo, a zdravo

Ako uživate u zdravim i prirodnim ukusima, ovo je sjajna vest za vas. Prima Grissini sa heljdom, obogaćeni su semenkama čie i lana zahvaljujući čemu vam svakodnevno mogu pružiti potrebnu hranljivu vrednost. Sa svojim jedinstvenim “home baked” izgledom i činjenicom da u sebi imaju prirodno visok nivo vlakana, učiniće da nikada nemate osećaj griže savesti jer su baš oni vaš povod za grickanje.

Neodoljivi ukusi italijanske kuhinje

Ukoliko ste ljubitelj paradajza, već znamo koja je vaša nova omiljena grickalica! Novi Prima Grissini, deblji i kraći štapići sa semenkama čie i lana, koji u isto vreme sa sobom nose poznate ukuse paradajza, maslinovog ulja i bosiljka odvešće vas pravo u sunčane predele Italije, a uživanje u ovoj kombinaciji je zagarantovano. Sa ovim Grissinima bićete uvek sigurni da pravite pametan, a ujedno i ukusan izbor za užinu ili lagani doručak.

Ljubitelji sira, ovo je za vas!

Znamo da ima mnogo vas koji ne možete da zamisle svoju svakodnevnu ishranu bez sira. Bilo da se radi o mocareli, feti, gorgonzoli ili nekoj drugoj vrsti, sir je obavezan gost svake trpeze. Upravo za vas, tu su nezamenljivi Prima Grissini sa ukusom sira.


Ukoliko vodite računa o svojoj ishrani, načinu života i prirodnosti, Prima Grissini su pravi izbor za vas! Izazivamo vas da probate sve ukuse, jer smo sigurni da nećete moći da odaberete samo jednog favorita. Živite život sa ukusom! :)